Om mig

Vem är jag?

annamaria_porträtt1

Jag heter Anna-Maria Norman och har sedan 2003 arbetat inom ideell sektor, som verksamhetsledare, projektledare och handläggare. Jag har arbetat med internationella samarbeten, organisationsutveckling och de senaste åren har jag även börjat intressera mig för lokal utveckling i Sverige.

Jag processleder grupper till att komma fram till gemensamma analyser, tankar och lösningar och jag utformar gärna processer utifrån organisationens specifika behov.

Efter att ha insett att ett väl fungerande samarbete och kommunikation mellan människor är avgörande för att nå den förändring vi vill, har jag valt att börja arbeta med Cohero som verktyg (läs mer under fliken grupputveckling).

Jag arbetar också med utvärdering av projekt samt ger processtöd i planering, uppföljning och utvärdering (tex LFA/RBM), riskanalys och riskhantering, jämställdhetsintegrering, miljöintegrering, omvärldsanalys och strategiarbete.

Jag var tills nyligen anställd som verksamhetsledare för globala utveckling på LSU Sveriges ungdomsorganisationer. Här har fokus legat på internationella projekt med inriktning på demokrati samt ledarskaps- och organisationsutveckling för unga i bland annat Belarus, Zimbabwe, Libanon och Sverige. För att även få tid över till mitt egna företag har jag nyligen nytt till en deltidsanställning som verksamhetsutvecklare på LSU där fokus är planering, uppföljning och utvärdering av LSU:s verksamhet.

Jag har en magisterexamen med huvudämnet statsvetenskap samt sociologi, nationalekonomi och ryska, samt har studerat en termin på Poppius journalistskola.

KONTAKT

Anna-Maria Norman

annamaria.norman (at) gmail.com

Telefon: 0046739854996

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s