Om mig

Jag heter Anna-Maria Norman och jag brinner för att möjliggöra förändringsprocesser.  Jag arbetar med organisationsutveckling, stärkt samarbete i arbetsgrupper, hälsa, projektledning och utvärdering. Alla dessa områden innebär att man genomgår en förändringsprocess, som individ, grupp eller organisation. Och det är där jag gärna finns till hands, som coach och facilitator för en önskad förändring – till det bättre.

Ta gärna kontakt med mig om du blir nyfiken på någon av mina tjänster.

anna-maria-18041

Grupp-och organisationsutveckling:

  • stärkt samarbete genom grupputveckling med brädspelet/processverktyget Cohero, som på ett roligt sätt lär deltagarna relevant psykologisk teori samtidigt som de får en möjlighet att lösa en konkret uppgift tillsammans och reflektera över samarbetets natur.
  • processledning – utifrån varje organisations behov,. Jag kan anlitas för större workshops, som moderator och för större processer för att utveckla organisationer.
  • utvärdering och lärande – utbildning & stöd eller analys & rapporter

Projektledning och kvalitetssäkring

  • Jag har en gedigen erfarenhet som projektledare för och utveckling av utbildningsprogram och större projekt. Det går alltså bra att anlita mig för att genomföra mindre eller större insatser. Jag har exempelvis arbetat med är ledarskapsprogrammet Ung med makt (Ideell Arena/LSU) samt samordnat ett globalt program som inkluderade samarbeten med samarbetspartners sju länder.

Bygga upp din hälsa:

  • jag arbetar med individuell hälsocoachning eller kostrådgivning för dig som vill bygga en långsiktig hälsa med hjälp av kost- och livsstil.
  • jag föreläser också på temat en hållbar arbetsmiljö och ger konkreta verktyg som kan hjälpa er att minska sjukfrånvaron
  • jag är värd och producent för podcasten ”Paleoteket – läkande kost och livsstil” som du hittar på Itunes eller i din podcast-app

 

JAG HAR…

… erfarenhet från ideella organisationer biståndsorganisationer och ungdomsorganisationer, en nyfikenhet inför människors kapacitet och kreativitet när vi vill bidra till förändring av samhället, kunskap om bland annat grupprocesser & resultatstyrning, samt ett engagemang för global utveckling, lokal utveckling, demokrati, hållbarhet & jämställdhet, och hållbar hälsa.

… jag är utbildad samhällsvetare/statsvetare/beteendevetare och har vidareutbildat mig inom grupputveckling, ledarskap, journalistik och till kost- och hälsocoach.

FÖR VEM?

  • Mina program för grupp – och ledarskapsutveckling samt hållbar arbetsplats riktar sig till företag, myndigheter och idéburna/ideella organisationer
  • Min individuella rådgivning inom kost och livsstil för att bygga långsiktig hälsa riktar till till privatperson. Jag kan även göra skräddarsydda uppdrag med individuella rådgivning för företag.

Kontakta mig om du vill ha mer information eller prisuppgifter.

bild am

294531_10150891499810265_150548754_n

Annonser
%d bloggare gillar detta: